Boks za 32 EURO palet za MEGA šleparske prikolice

Boks za 32 EURO palet za MEGA šleparske prikolice

27.02.2020

Vedno več je prevozov, za katere se uporablja vračljiva embalaža – med katere sodijo tudi palete. Zaradi potreb dodatnega prostora za prazne palete smo sodelavci v podjetju Katern d.o.o. razvili inovativno rešitev – BOKS ZA PALETE.

Z boksom pridobimo prostor za 32 praznih EURO palet, s tem pa vseeno ne presežemo dovoljenih gabaritov prikolice. Boks je primeren tudi za mega prikolice.

Sam boks je narejen v dveh različicah (za 28 in 32 palet), je v celoti pocinkan in delno odprt. Poleg boksa za palete pa lahko naročite tudi boks iz inoxa ki služi za pasove in podložne gume, ter pride vgrajen nad boks za palete in ne na spodnjem delu prikolice, kar samem boksu podaljša življenjsko dobo.

Ker se je boks izkazal za zelo uporabnega, smo se odločili, da boks ponudimo tudi vam!

Boks, ki je visoke kvalitete in v celoti pocinkan izdelamo in zmontiramo po vašem naročilu.

Priskrbite si svojega!

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

    1. Katern d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.