Katern Transport

Katern Transport

Naša zgodba se začne leta 1978, ko je ustanovitelj podjetja Zdenko Katern kupil svoj prvi 11 tonski rabljeni tovornjak znamke OM. Z njim je na začetku večinoma prevažal gradbeni material, ki je bil takrat zelo iskana roba. Kmalu je zaradi potreb na trgu prešel na vozila z večjimi zmogljivostmi in tudi do prvih zaposlenih. Ob praznovanju 40 letnice podjetja smo Zdenkotu kot presenečenje pripeljali prav takega OMa, s katerim je začel svojo pot. Obudili smo veliko lepih spominov...

Sinova Dalibor in Alen sta odraščala s prevozništvom, kot večina otrok sta se navduševala nad tovornjaki. Po končanih srednjih šolah sta oba ugotovila, da to ni bilo le otroško navdušenje, da jima je prevozništvo prešlo v kri in si želita skupaj nadaljevati očetovo zgodbo.

Predana družinskemu podjetju sta ob očetovi upokojitvi stopila skupaj in prevzela vajeti novodobnih konjev – tovornjakov. Zelo posebnih tovornjakov za tiste čase... bili smo namreč med prvimi podjetji z ročno poslikanimi tovornjaki, vsak je nosil povsem svojo, unikatno zgodbo.

 

 

 
 
 
 
 
 

Danes imamo v voznem parku preko 40 sodobnih vozil.

Dalibor skrbi, da tehnično teče vse gladko, Alen pa je prevzel vodenje pisarn. V slogi je moč!

Prilagajanje razmeram na trgu in novim pogojem poslovanja je še posebno pomembno v časih v katerih smo se znašli. In ravno zdaj se kaže kako pomembna je predanosti podjetju in dolgoročna skrb za dobro počutje zaposlenih.

 

Oglejte si našo galerijo:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.